Behandling og holdtræning i Spanien

Jeg opholder mig i Spanien frem til den 6. januar. Derfor tilbyder jeg behandling og holdtræning her på Solkysten i Spanien. Det er i området Fuengirola og Mijas Pueblo Malaga Andalusien  jeg er, og jeg lave udekørende behandling her. Vil du gerne prøve Pilates eller Qigong tilbyder jeg også undervisning i det, når jeg er her. Kan du samle en 5 stykker til et lille hold, kommer jeg gerne ud til det. Eller har du brug for en ene time, kan jeg også tilbyde dette.

Jeg er medarrangør af et Event i Fuengirola den 18. dec.

Skulle du være i området på det tidspunkt er du velkomme til at kigge ned, vi holder det som et åbent hus fra kl. 10.30-18.00, hvor vi er forskellige behandlere der tilbyder noget. Adressen er

Esquina C/Iglesias, Plaza Del Carmen, 3, 29640 Fuengirola, Málaga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. Dataloven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er nødvendige for at sikre funktionen på hjemmesiden. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. Dette websted bruger forskellige typer af cookies fra Google analytics. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter, betragtes dette som din accept.

Luk