Meridian terapi

I meridianterapi ser vi lige som i Zoneterapi på kroppen som en helhed. Jeg vil se på hvilke meridianer der går igennem det område hvor der er sygdom.

Vi kan sammenligne kroppen med en virus på internettet, bliver en del af kroppen skadet kan det berøre hele kroppen. Det findes en meridian til hvert organ. Nogen går ud i armene og andre går ned gennem benene og slutter på tæerne. I Meridianterapi, vil du få en behandling på tæerne. Det er en hurtig men effektiv behandling som er god at komplimentere med den konventionelle behandling, så kroppen igen kan komme i homeostase.

Behandlingen foregår på ude på tæerne og er en hurtig men effektiv behandling af kroppen. Ved at behandle meridianernes start eller slut punkter, kan man komplimentere den vestlige behandling med Meridianterapi.

Første gang vil jeg se på om der er ubalance at se på fødderne og spørge ind til dine symptomer og ved brug af 5 elements loven, laver jeg en behandlingsplan til dig.

Priser

  • Behandlingen varer 30 min den første gang: 290 kr.
  • Efterfølgende behandling vil være på 20 min: 240 kr.
  • Ved køb af klippekort på 5 behandlinger af 20 min: 1080 kr. 
KLIK HER FOR AT BOOKE EN TID
Jeg har taget kursus i Meridianterapi hos Inge Daugans: www.zonetrapi-akademiet.dk
Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig

Jeg vil ikke undvære de ugentlige træninger hos Hanne:
Jeg har dyrket pilates i flere år hos Balancestep. I 2011 fik jeg 2 brud på rygsøjlen som har givet nogle begrænsninger, så i de perioder hvor jeg ikke dyrker pilates er ryggen ikke så smidig. Jeg vil ikke gerne undvære de ugentlige træninger hos Hanne, da de ud over at være gode for min ryg også gør at resten af kroppen bliver styrket og er smidig.

Grete Dauberg